31. Maja 2023.

Nimbus W11 idealan za produžene vikende

Nimbus W11 evolucija je modela W9, dizajniran s više prostora i funkcija, što uključuje prostrani krmeni dnevni boravak s podesivim rasporedom sjedala, više ležaljki, vanjsku kuhinju, žiroskopsku stabilizaciju, dovoljno spremišta za opremu i morske igračke te iznimnu količinu prostora na palubi, što omogućuje maksimalnu slobodu kretanja.

“W11 je dizajniran kako bi zadovoljio potrebe nautičara koji žele maksimalno iskoristiti svoje vikende i kratka putovanja. Bilo da želite zabaviti goste ili provesti vrijeme s obitelji, W11 će ispuniti vaša očekivanja”, kaže Jonas Göthberg, komercijalist upravitelj Nimbus Group AB.

Nimbus W11 2023
Pametan funkcionalan dizajn

W11 izrađen je s funkcionalnim skandinavskim dizajnom kao ključnim elementom, u pravoj Nimbus tradiciji, izrađen s pažnjom kako bi se osigurala najbolja udobnost i iskustvo za korisnika. Također ima nagrađivani dizajn nogostupa koji pruža dovoljno unutarnjeg prostora i jednostavno i sigurno kretanje po palubi.

Unutarnji raspored i višenamjenski raspored sjedećih mjesta posebno su dizajnirani za društvene aktivnosti i zabavu. Dostupna su velika područja za druženje gdje se možete družiti s prijateljima ili obitelji, opustiti, okupati se ili upijati sunce na pramčanoj ili krmenoj palubi. Nimbus W11 također uključuje nove značajke kao što su sklopivi bočni “balkoni” za dodatni prostor i fleksibilnost kada je usidren te opcijsku hidrauličku platformu za kupanje koja se proteže iza motora, a koja se može prilagoditi potrebama posade.

Nimbus W11 2023

Kokpit Nimbusa W11, sličan W9, nudi vrhunsku zaštitu s velikim zaslonom i sjedalima za tri osobe. Standardni otvoreni brod opremljen je targom, ali se može dodati i opcija velikog električnog sunčališta sličnog onom na T11.

Ispod palube ima mjesta za udobno prenoćište četiri osobe u dva prostrana ležaja te je tu i prostrana kupaonica s WC-om i tušem.

Nimbus W11 2023
Saloni i veliki prostori za druženje

Srce broda nalazi se u njegovom salonu. Ovo je iznimno prostran i višenamjenski prostor za druženje koji se lako može prilagoditi ovisno o aktivnostima kao što su krstarenje, sunčanje, kupanje, zabava, ručak i večera ili mirno poslijepodne provdeno čitanju u hladovini.
Brod je izgrađen na istom dobro balansiranom stepenastom trupu kao T11 i C11 s dokazanim izvrsnim svojstvima velike brzine u kombinaciji s niskim pragom potrošnje. Brod je opremljen s dva vanbrodska motora Mercury V10 2 x 300 KS ili 2 x 400 KS. Raspon brzine je između 20 do preko 40 čvorova.

Nimbus W11 2023

“W11 je osmišljen kako bi proširio vaše mogućnosti, odveo vas kamo želite brzo, uz više prostora i funkcija. Jednostavnost i lakoća korištenja bili su ključni faktori u njegovom razvoju, što je rezultiralo brodom s next level udobnosti za maksimiziranje ugodnog boravka na njemu”, kaže Joacim Gustavsson, glavni dizajner u Nimbusu.

Nimbus W11 bit će dostupan za naručivanje u proljeće 2023., a isporuke će započeti u jesen 2023.

Nimbus W11 2023

Osnovne karakteristike:

  • dužina preko svega: 12.40 m
  • širina: 3.46 m
  • gaz: 0.90 m
  • visina: 3,75 m
  • spremnik goriva: 850 l
  • spremnik vode: 135 l
  • spremnih crnih voda: 80 l
  • spreminik sivih voda – opcija
  • broj ležaja: 4 (2+2)
Nimbus W11 2023

Nautica portal

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare