17. Marta 2023.

Nikolina Pišek o Miši Grofu

Nikolina Pišek progovorila je u najnovijem intervjuu o smrti supruga Vidoja Ristovića i posljedicama i utjecaju njegovog preranog odlaska na nju i njenu porodicu.

-Trudim se nekako vratiti u normalu jer naprosto to moram učiniti zbog svoje porodice, okoline, kćerke koja definitivno ovisi o meni, koja gleda u mene i koja reflektira moje emocije. Tako da, ukoliko sam ja loše, i ona je lose, ispričala je u razgovoru s Mojmirom Pastorčić tokom gostovanja u RTL Direktu.
Osvrnula se i na hajku srbijanskih te pojedinih hrvatskih medija koja je uslijedila nakon Vidojeve smrti, a koja se uglavnom ticala njenog odnosa sa svekrom Mišom Grofom.

-To je sad privremeno splasnulo. Ja sam podigla neke tužbe protiv medija koji su iznosili neke stvari. Ne želim ići u nekakve dugotrajne procese i ne zanima me nikakva financijska korist. Samo želim da se to stiša i da imamo pravo na neko dostojanstveno prolaženje kroz cijelu tu temu. Svi znamo za slučaj Severine, koja isto proživljava neviđen medijski progon za njezine privatne situacije, rekla je.

-To je jako nedostojanstven položaj za bilo koju osobu. Pogotovo žensku, koja je ujedno i majka i koja mora i raditi i javno djelovati na sceni. Mislim da je to nevjerojatno teško iskustvo… U Srbiji me nije iznenadilo jer sam to očekivala na neki način, iako nisam baš očekivala tom žestinom. Kad je krenulo, znala sam da će biti gadno i da je bitka protiv toga izgubljena.
-Iznenadio me hrvatski pristup, ali opet, koliko god se ograničavali na hrvatske i srbijanske medije, medijski prostor je jedinstven i vijesti cirkuliraju bez obzira na to na čijim portalima se nalazile. Teško ih je ignorirati. Moram priznati da su ih naši kolege malo ipak ublažavali i modificirali tako da nisam bila nazivana nekim imenima koja ne mogu izgovoriti ovdje, rekla je.

Prokomentirala je i činjenicu da je Miša Grof na Vidojev grob postavio nadzorne kamere.
-Bilo bi mu bolje da ih ipak postavi ispred škole svoje unuke, možda da bude dobar djed, da je povremeno vidi. Makar pred školom, ako nikako drugačije, poručila je.

-Vjerojatno bi bilo bolje za mene da sam se ponašala kao ‘dobra udovica’, iako sumnjam da bi to bilo dovoljno dobro u mom slučaju, mislim da su se ovdje baš tendenciozne struje formirale da se mene diskreditira od strane dotičnog. Da sam bila u crnom, možda bi se dogodilo nešto slično tome, ali mislim da je taj progon udovica, tihi progon, prisutan jako dugo u našem društvu, ne samo u našem, na cijelom Balkanu, zaključila je.

Izvor: index.hr

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare