27. Februara 2024.

Nikolas Kejdž u nastavku popularnog trilera iz 2005.

Nikolas Kejdž i Bil Skarsgard glume u predstojećem filmu “Gospodari rata”, a nedavno im se pridružila i zvezda Marvelovog Spajdermena, Laura Harijer.

“Gospodari rata” je nastavak kriminalističkog trilera “Gospodar rata” iz 2005. u kojem je Kejdž igrao trgovca oružjem Jurija Orlova. Orlov kasnije saznaje da ima sina Antona (Skarsgard), koji je postao najveći rival svog oca. Osim prodaje oružja, Anton pokušava da okupi i vojsku plaćenika koji će učestvovati u američkim sukobima na Bliskom istoku.

Priča će se fokusirati na rivalstvo između oca i sina.

Nije poznato koju će ulogu Herijer igrati u filmu, ali “Dedlajn” je otkrio da će se Jurij i Anton takmičiti za pažnju iste žene.

Film će režirati Endrju Nikol, reditelj originalnog filma, koji je poznat i po klasicima kao što su Gataka, Trumanov šou i Domaćin. Lords of Var producirali su Filip Rusle i Fabris Đanfermi.

“Pored Spajdermena: Povratak kući”, Harijer je poznata i po ulogama u filmu “BlacKkKlansman”, nagrađenom Oskarom, Netfliks drami “The Starling” i ostalima.

Iako je “Gospodar rata” podelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posledica koje nosi.

Kejdž je takođe dobio brojne pohvale za svoj harizmatični nastup.

Publika je film ocenila sa 85% na Roten Tomatosu, dok su mu kritičari dali ocenu od 62 odsto.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare