24. Aprila 2024.

Nikola Rokvić otkrio ko mu pomaže na putovanju

Pjevač Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu će prikupljati sredstva za pomoć dječjoj onkologiji.

Od trenutka kada se odlučio na ovako human gest, Rokvić pratioce na društvenoj mreži obavještava o svemu, a na put od 30 dana, koliko bi trebalo da traje putešestvije, ima pomoć, kako je napisao, svoje braće koje će uskoro predstaviti.

“Pojedinac ne može sam ništa. Sa mnom kao podrška i tim su moja braća”, napisao je pjevač i dodao: “Uskoro ću ih i lepo predstaviti, trebalo je ljubavi, volje i žrtve da se krene na put od 30 plus dana”.

Jedan od njih je i reper Žobla.

Prva dva dana Nikolu nije pratilo lijepo vrijeme, vjetar i kiša ipak nisu mogla da pokolebaju pjevača na ovom veličanstvenom putu.

Veliku podršku, bez koje ne bi ni mogao, Rokvić ima u svojoj porodici, prije svega supruzi Bojani, djeci, braći i majci Slavici, koji su ga i ispratili na ovaj put.

Podsjetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pjevač je pješaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dječju onkologiju.

“Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju”, istakao je pjevač u svom obraćanju.

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gdje su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

(Pink.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare