13. Jula 2023.

Nikola Rađen u suzama… Prvi put o razvodu i ćerkama: Ništa mi nije teže palo…

Nikola Rađen razvod je teško podnio, vaterpolista progovorio o odnosu sa bivšom suprugom i ćerkama

Nekadašnji vaterpolista, Nikola Rađen, nedavno je po drugi put stao na ludi kamen sa Milicom Ristić, ali je dobro poznato da je pre toga bio u braku sa pevačicom Anom Kokić, sa kojom je dobio ćerke Ninu i Teu.

Prilikom gostovanja u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ sportista je otvorio dušu i progovorio o najtežem periodu svog života – Nikola Rađen razvod je teško podeo.

Jedno vreme vaterpolista je igrao u inostranstvu što je, kako je sam, naveo uticalo da dođe do udaljavanja između njega i nekadašnje supruge.

 Meni je 2011. godine usledio odlazak u inostranstvo i angažman tamo, posle toga sam se kratko vratio u Srbiju, posle toga opet inostranstvo, bila je Grčka i Rusija, a kako da kažem iz ovog ugla, ja nisam hteo da Ana prekine da se bavi svojim poslom i da prestane da radi.

 

Nije to uopšte bilo lako, putovati sa decom, ona sa poslom, viđati se… što smo i ona i ja donekle osetili, naravno i deca kada su malo odrasla.

Kad su bile male njima je bilo zabavno da putuju i da idu kod tate, ali donekle i to je uticalo da mi više ne budemo zajedno.

Ni Ana ni ja nismo imali lošu nameru kada smo odlučili da tako provodimo vreme, da tako živimo, nego jednostavno smo se usmerili i ona i ja prema poslovima – otkrio je vaterpolista.

 

Na konstataciju profesorke Slavice Đukić Dejanović da je samo smrt teža od razvoda i pitanje kako je doživeo isti, Nikola Rađen razvod je prokomentarisao ovako:

Ja sam u Rusiji igram tamo, one su u Srbiji i nekako sam sam morao to da procesuiram, ali je bilo dosta teško.

Nije to bilo proćiće kroz mesec dana… Meni barem nije bilo tako, ali opet kada sam se vratio, kada sam bio češće sa decom, jer zbog naše dece smo se češće viđali, razgovarali, nekako je to splaslo i dovelo se u neke okvire koje treba da poštujemo i koje poštujemo i dan danas.

Razumni smo ljudi, imamo lepu komunikaciju, dogovaramo se, sve u cilju naših ćerkica. Nismo mogli kao supružnici, možemo kao prijatelji i kao roditelji.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare