9. Oktobra 2023.

Nikola Kojo našao svoj mir daleko od Beograda

Vikendica je san snova, baš se vidi da je njegova

Kuća Nikole Koja je prelijepa

Nikola Kojo gradsku vrevu je svojevremeno zamenio životom na selu. U selu Rogača glumac je napravio svoju oazu mira, daleko od gradskog saobraćaja i buke.

 Iako ceni svoju privatnost i ne deli je često sa sedmom silom i ostatkom javnosti, svojevremeno je pokazao na društvenim mrežama svoj dom nedaleko Sopota.

Kuća Nikole Koja nalazi se na livadi, okružen kukuruzom i poljima pšenice, daleko od prvog komšije. Veliko dvorište ovog prekrasnog imanja ima bazen, baštenski nameštaj, ali i trambolina za njegove tri mezimice.

U dvorištu mogu da se vide i pomoćne kućice i teren za basket, a glumac ovo parče raja održava sa velikom ljubavlju. U tome mu pomaže i supruga Aleksandra i zajedno uživaju u idiličnom okruženju.

Podsetimo, pre desetak godina, Kojo je imao ideju da napravi komunu za umetnike koji žele da pobegnu od grada. Planiralo se da brojne ličnosti iz sveta filma kupe placeve jedni pored drugih, ali usled različitih problema od ove ideje su odustali. Svi, osim Koja, koji se nije pokajao ni u jednom trenutku.

Hello.magazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare