"Niko nije želio da me angažuje": Glumac prolazio kroz teške trenutke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Niko nije želio da me angažuje”: Glumac prolazio kroz teške trenutke

Američki glumac vijetnamskog porekla Ke Huj Kvan otkrio je koliko je film „Sve svuda odjednom” imao neverovatan uticaj ne samo na njegovu karijeru, već i na njegov život.

Američki glumac vijetnamskog porekla ušao je u filmsku industriju kao dečak i danas ga pamte kao preslatkog dečaka iz hitova „Indijana Džons i ukleti hram” i „The Goonies”.

Od objavljivanja filma koji je nominovan za Oskara “Sve svuda odjednom”, 51-godišnji Kvan je napravio svoj veliki povratak u Holivud. U filmsku industriju ušao je veoma rano, međutim, pre puštanja filma „Sve svuda odjednom“ u bioskope u martu 2022, koje je odloženo dve godine zbog Kovida, Kvan se žalio da niko ne želi da ga angažuje.

Tokom nedavnog pojavljivanja u emisiji “The Late Late Show” sa Džejmsom Kordenom, Kvan je objasnio da je bio na audiciji za nekoliko uloga nakon snimanja filma, ali nije mogao da dobije nijednu od njih.

“Postao sam veoma nervozan 2021. jer sam bio u opasnosti da izgubim zdravstveno osiguranje. Pozvao sam svog agenta i rekao: „Možete li molim vas doneti mi nešto? Nije važno šta, potreban mi je samo jedan posao da ispunim minimalne uslove za ispunjavaju uslove sledeće godine i kvalifikuju se za zdravstveno osiguranje“, rekao je Kuan, dodajući da je, naravno, 2021. došla i prošla, a on je izgubio zdravstveno osiguranje.

“Pozvao sam producenta koji je video kako je ispao „Sve u isto vreme“, a tada nisam uradio ni jednu scenu i pitao ga da li može da mi kaže samo jednu stvar – da li sam dobar u filmu?”, rekao je. Kada ga je producent pitao zašto postavlja tako glupo pitanje, glumac je odgovorio da je to zato što niko nije hteo da ga angažuje.

“Rekao mi je da budem strpljiv i samo sačekam. I naravno, kada je film izašao u martu prošle godine, moj život se promenio.”

Danas objavljeno

Džulija Roberts napravila drastičnu promjenu

Vanja A

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Bivša kraljica ljepote pronađena mrtva u štali legende Liverpula

Vanja A

Ostavite komentar