14. Februara 2023.

Nikad viđena fotografija Vesne i Kemiša: Brak koji je trajao samo tri godine

Pevačica Vesna Zmijanac je bila u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. NJih dvoje su uživali u ljubavi samo tri godine. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, a isplivala je nikad viđena fotografija sa njihovog venčanja.

Vesna je jednom prilikom rekla da je to bio turbulentan period, kao i da njihov brka nije imao perspektivu.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Vesna.

Dugo s eu medijima spekulisalo da je razlog njihovog razilaženja Vesnina nevera. PEvačica se na ovutemu nikada nije oglašavala, aKemiše je jednom prilikom rekoa šta misli o tome.

– U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture – naveo je aranžer u pismu za javnost koji je objavljen u jednom nedeljniku.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare