16. Aprila 2024.

Nikad nije izgledao srećnije: Marko Vuleta se ne odvaja od zgodne plavuše 

Fotografija Marka Vulete glavna je tema na društvenim mrežama

Nakon što se 2023. godine razveo od Ivane Španović, Marko Vuleta se preselio u Dubai, gde je počeo da radi. Sportista se na Instagramu redovno oglašava, gde deli momente iz privatnog života, pa smo tako imali prilike da vidimo da trenutno boravi u Srbiji.

Svaki slobodan trenutak bivši muž Ivane Španović koristi za boravak u prirodi, ali se najnovija fotografija Marka Vulete posebno izdvojila.

 

On je uživao u šetnji prirodom sa svojim psom, ali interesantno je to ko je zaslužan za sliku.

Naime, fotografiju Marka Vulete uslikala je izvesna Olivera, prelepa plavuša.

Ukoliko bolje pogledate njihove profile na društvenim mrežama, primetićete da oni često provode vreme zajedno, a ako je suditi po njihovim osmesima jedno drugom i te kako prijaju.

U kakvoj su relaciji to i dalje nije poznato.

 

Inače, Vuleta izbegava da komentariše razvod, dok je Ivana dala saopštenje za medije.

– Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje ovo smatramo zajedničkim neuspehom.

– Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bismo se oboje što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života.

Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare