29. Novembra 2023.

Ni Dragan, ni Puriša: Prva ljubav Milene Dravić bio je ovaj muškarac, ludo ga je voljela

Prva ljubav Milene Dravić više nije tajna

Milena Dravić bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih glumica, a njen privatni život oduvek je intrigirao domaću javnost. 

Ljubavna priča filmske dive i glumca Dragana Nikolića mnoge je inspirisala, međutim, malo ko je znao da je ljubav Milene Dravić bio muškarac čije ime nikada nije javno otkrila. 

Naime, poznato je da je Dravićeva imala tri braka. Prvi put udala se za reditelja Mladomira Purišu Đorđevića 1960, od koga se razvela posle nekoliko godina zajedničkog života.

Sudbonosno „da“ drugi put je izgovorila reditelju Vojislavu Kokanu Rakonjiću, sa kojim je bila u braku sve do njegove prerane smrti 1969. godine.

Tokom snimanja novogodišnjeg filma „Kako su se volele dve budale“ 1971. godine udala se za kolegu Dragana Nikolića. Naime, u pauzi između snimanja otišli su u opštinu Vračar i sklopili brak.

 

Međutim, prva ljubav Milene Dravić bio je muškarac kogaje zavolela kao tinejdžerka, sa kojim nikada nije uplovila u emotivnu vezu. 

– Prvi put sam se zaljubila sa 16 godina, ali osoba u koju sam se zaljubila to nije znala. Ta moja prva ljubav je trajala oko dve godine, bila je to moja „tiha patnja“. Meni je bilo dovoljno da prođem njegovom ulicom i da ga vidim na dvadeset metara, pa sva ustreptim i živim od tog viđenja danima – otkrila je svojevremeno glumica za domaće medije.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare