20. Jula 2023.

Nevrijeme u Brčkom, poginula žena

Jedna žena poginula je večeras u olujnom nevremenu koje je zahvatilo Brčko, a više od 20 osoba zatražilo je ljekarsku pomoć, rekao je Srni portparol Javne zdravstvene ustanove Sead Šadić.

Šadić je naveo da je služba hitne pomoći imala sedam intervencija i da su u pitanju lake povrede nanesene padom ili udarom tupog predmeta.

Hitna pomoć je intervenisala i prilikom jedne saobraćajne nezgode.

Vjetar je u Brčkom čupao drveće, lomio grane, oštetio je i nekoliko automobila, a dogodila su se i dva požara, rečeno je Srni u Operativno-komunikacionom centru u distriktu.

Osmoro ljudi u Bijeljini zatražilo je ljekarsku intervenciju zbog lakših povreda ruku i nogu tokom tokom padanja oluka ili crijepa sa kuća i zgrada u snažnom nevremenu koje je večeras zahvatilo Semberiju”, rečeno je Srni u Hitnoj pomoći.

U Vatrogasnoj spasilačkoj jedinici kažu da je u toku devet intervencija jer je srušeno drveće palo na elektrine vodove ili na saobraćajnice.

Neke od tih intervencija su u centru grada, na putu ka Rači i u Velinom Selu. 

Takođe, krovovi mnogih kuća u Brodu oštećeni su u olujnom nevremenu koje je danas zahvatilo ovo područje, a jak vjetar obarao je drveće na saobraćajnice, rečeno je Srni u vatrogasnoj jedinici.

Ima i oštećenih automobila usljed oborenih stabala, a na nekim kućama vjetar je porušio odžake.

Svi vatrogasci su na terenu i rade na čišćenju saobraćajnica jer su mnoge zakrčene.

https://www.nezavisne.co

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare