24. Septembra 2023.

Nevjerovatna ljubavna priča Steve Anđelkovića i njegove supruge: „Ona je meni bila totalno antipatična“

Pjevač Stevan Anđelković već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa suprugom Natašom. Oni su već 11 godina zejedno, a njihova ljubavna priča je kao iz bajke.

Pevač je jednom prilkom u medijima govorio o tome kako je upoznao ljubav svog života, a kako je tada naglasio ona mu se nije dopala na prvi pogled.

– Pevao sam u jednom klubu kada sam je ugledao. Međutim, ona je meni bila totalno antipatična. Nisam poželeo ništa da imam sa njom. Bila je dominantna, pravila se važna, a u stvari sve je to bio neki odbrambeni mehanizam, štit. Pitala me je da otpevam neku pesmu, ja sam rekao da je ne znam. Toliko me je nervirala – rekao je Steva nedavno za domaće medije.

Međutim, Nataša je bila toliko uporna, pa mu je po drugarici poručila da želi sa njim da ode na kafu, a on je to prihvatio ne slluteći šta će se kasnije desiti.

– To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo – priznao je Stevan.

Par se venčao 2018. godine, a Stevanu je bila kuma koleginica i dugogodišnja prijateljica Milica Todorović. Danas uživaju u svojoj ljubavi i kako ističu vole se kao prvog dana.

Foto: Z.K.Munja/Instagram

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare