30. Januara 2023.

Nevena Božović objasnila o odnosima sa Sarom Jo: “Javimo se jedna drugoj”

Nevena Božović zakoračila je u svet muzike još kao tinejdžerka. Predstavljala je Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije, sada već davne 2007. godine, a onda je osvojila drugo mesto u emisiji Prvi glas Srbije 2013. Nakon toga pevačica je bila deo grupe “Moje 3” sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović, a predstavljale su Srbiju na Evroviziji u Malmeu.

Nevena se nakon brojnih uspešnih pesama malo povukla iz javnosti i posvetila porodici. Živi na relaciji Beograd-Budva, odakle joj je suprug, koji je po zanimanju pilot. Avgusta 2021. Nevena se porodila i na svet donela devojčicu Anku. Od tada je njeno vreme fokusirano na porodicu, ali kako kaže, sada radi i na novim pesmama.

– Dobila sam dete, ima godinu dana i par meseci, pa nisam mogla da budem prisutna kao ranije. Radila sam koliko sam mogla, sad radim na novim pesmama – priča Božovićeva za Blic.

Pevačica je objasnila i u kakvim je odnosima sa koleginicom Sarom Jo, nekada se dosta govorilo o njihovo navodnom mimoilaženju u mišljenjima, ali je Nevena sada jasno stavila do znanja da to nije istina.

– Snimila bih duet sa Sarom, zašto da ne? Mi već imamo trio (smeh), već imamo zajedničku pesmu. Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istinititi, između nas dve je sve u najboljem redu. Najnormalnije komuniciramo i javimo se jedna drugoj kada se vidimo – zaključila je Nevena Božović za “Blic”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare