12. Jula 2023.

Netflix je funkciju prenosa profila nadogradio korisnom opcijom

Popularni striming servis Netflix je ažurirao svoju funkciju prenosa, odnosno transfera profila, kako bi se omogućio prenos na postojeći nalog umesto da se kreira novi nalog.

Funkcija “Profile Transfer” je implementirana u oktobru 2022. godine, a tada je opisana na sledeći način: “Ljudi se kreću. Porodice rastu. Odnosi i veze se završavaju. Ali tokom ovih životnih promena, vaše Netflix iskustvo bi trebalo da ostane isto. Danas pokrećemo Profile Transfer, funkciju koja omogućava ljudima koji koriste vaš nalog da prenesu profil – zadržavajući personalizovane preporuke, istoriju gledanja gledanja, My List, uskladištene igre i druga podešavanja – kada započnu sopstveno članstvo”.

Najveći deo navedenog je ostao isti, pa je tako i dalje je moguće zadržati sve svoje personalizovane podatke, ali s jednim praktičnim dodatkom. Kako bi se izvršio prenos više nije potrebno da se kreira novi Netflix korisnički nalog, već se transfer može izvršiti i na već postojeći nalog.

Kod prenosa profila je potrebno imati na umu da ukoliko korisnik ne živi u istom domaćinstvu, ali ipak želi da prenese svoj profil, biće dodat kao dodatni član i biće naplaćena mesečna nadoknada.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare