26. Septembra 2023.

Neprepoznatljiva: Kim Kardašijan ima novi imidž, porede je sa ženom koju “najviše mrzi”

Verujemo da je ovo najveća transformacija Kim Kardašijan u njenoj karijeri, a da li je ispunila očekivanja – nismo sigurni.

Slavna Kim Kardašijan “malo” se poigrala s prepoznatljivim imidžom te velikom transformacijom iznenadila sve koji je prate na društvenim mrežama, a neke uspela i da vrati u prošlost.

Najpoznatija rijaliti zvezda je pozirala s kratkom kosom i tankim obrvama za naslovnicu modnog časopisa “CR Fashion Book“, čiju je naslovnicu prvog broja krasila i pre deset godina.

Na slici je u prljavoj beloj potkošulji koja podseća na mušku, nosi naočare za vid i izgleda skroz neprepoznatljivo. Ova fotografija je privukla najveću pažnju, iako su i ostale veoma upečatljive, a Kim je na svakoj u retro stilu. Nosi crveni i crni džemper, providni grudnjak, nekad modernu suknjicu…

Najviše zbog frizure, mnogi su je uporedili sa sadašnjom suprugom Kanjea Vesta, Bjankom Censori, koja poslednjih meseci i te kako privlači pažnju provokativnim stajlinzima. Drugi, pak, smatraju da Kim izgleda kao da je “izašla iz horor filma” i da “ovako ne treba da izgleda“.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare