21. Jula 2023.

Nemate vremena da se sredite za sastanak? Microsoft Teams postaje vaš digitalni šminker

Sa Maybelline filterima koje dodaje na platformu, Microsoft Teams postaje vaš digitalni šminker i „pokriva“ vas kada ne stižete da se sredite za onlajn sastanak

Osim kao alat koji ljudima pomaže da završavaju i organizuju svoje projekte na daljinu, platforma Microsoft Teams sada može da bude i digitalni šminker jer dodaje Maybelline filtere koje pokreće veštačka inteligencija u vlasništvu kozmetičke kompanije L’Oreal. Tako će korisnici, doduše trenutno samo oni sa poslovnim nalozima, moći da koriste ono što Microsoft naziva „12 jedinstvenih izgleda“ koji na njihova lica stavljaju digitalnu šminku.

Često na onlajn sastancima ljudi izbegavaju da uključe svoje kamere jer nisu stigli da se „srede“ za njega jer su, na primer, prespavali alarm ili imali druge neodložne obaveze tik pred početak sastanka. Šminkanje oduzima vreme, a Teams na ovaj način uspeva da ga uštedi.

Na Microsoft Teams od sada bez podočnjaka

Ipak, iako Mybelline Beaty aplikacija deluje kao korisna alatka na platformi, početni odziv na nju neće nužno naći svoje obožavatelje, s obzirom na to da Teams i dalje ima svojih nedostataka u pogledu često neposlušnih standardnih podešavanja. Otklanjanje nedostataka u primarnim funkcijama platforme definitivno bi za neke predstavljalo prioritet u odnosu na fizički izgled koji ne igra glavnu ulogu kada je u pitanju posao.

Microsoft Teams digitalni šminker

S druge strane, filteri koje je Microsoft pokazao na slici na blogu, takođe izgledaju pomalo veštački, ali ukoliko ste korisnik poslovnog naloga, možete videti da li vam oni odgovaraju, odlaskom u sekciju podešavanja.

Tamo pronađite „Video Effects“, zatim „More Video Effects“ i potom idite nadole dok ne dođete do opcije Maybelline u kategoriji „Filters“. Posle toga biće vam ponuđeni izgledi koje možete primeniti na svoje lice na video sastanku.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare