Nema potrebe da je pamtimo kao bivšu devojku Dikaprija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nema potrebe da je pamtimo kao bivšu devojku Dikaprija

Glumica i manekenka Kamila Morone je u nedavnom intervjuu za magazin “The Cut” pričala o svojoj karijeri glumice, ali i činjenici da su je prethodne godine naučile dosta toga.

“Trudim se da svaku ulogu u filmu odigram tako što ću neke delove privatnog života iskoristiti za tu svrhu. To je prva stvar koju sam naučila na časovima glume – kako da iskoristiš situacije koje su ostavile jak utisak na tebe”, rekla je 25-godišnja glumica koja je dobila glavnu ulogu u Amazonovoj predstojećoj seriji “Daisy Jones and the Six”.

Glumica je, takođe, ispričala za pomenuti magazin da uloga u seriji neće biti toliko zahtevna, jer sam protagonista, koji se u seriji zove Kamila, dosta podseća na nju.

“Kamilu vidim kao neverovatnu nezavisnu ženu, tako da ne mislim da će biti problem da odglumim lik i delo”, rekla je.

Inače, Kamila je debitovala u filmu Džejmsa Franka “Bukowski”, a zatim se pojavila u filmovima “Death Wish” i “Never Goin’ Back”, oba premijerno prikazana na filmskom festivalu “Sundance” u januaru 2018. godine

Što se tiče njene karijere modela, prvi put se pojavila na naslovnoj stranici turskog “Voga” 2016. godine, a na pisti je nosila odevne predmete iz “Moschino” kolekcije za 2017. godinu.

A kad je reč o njenom ljubavnom životu, novinar magazina “The Cut” iskoristio je priliku da malo “pročačka” Kamilinu bivšu romasu sa holivudskim zavodnikom Leonardom Dikapriom.

“Počinjem da se osećam kao žena nakon što sam napunila 25 godina”, kratko je prokomentarisala glumica, ne želeći da ulazi u detalje davno zatvorenog odnosa sa Dikapriom.

Podsetimo, Leonardo Dikaprio i glumica Kamila Morone su u avgustu prošle godine raskinuli svoju četvorogodišnju vezu. Iznenadni prekid veze izazvao je dosta skandaloznih priča u javnosti, te je glavni raskid, kako su prenosili strani mediji, bio taj što je glumica napunila 25 godina.

Danas objavljeno

Reditelj otkrio pravu istinu o Ameliji Pulen poslije više od dvije decenije

Zeljka

Pomjeraju se kazaljke na satu: Noćas prelazimo na ljetne računanje vremena

Zeljka

Riz Viterspun poslije 12 godina braka: “Biće to prijateljski razvod”

Zeljka

Ostavite komentar