5. Decembra 2023.

NEKTAR I KK BORAC ZAJEDNO I U NAREDNE DVIJE SEZONE

Banjalučka pivara je potpisala novi ugovor o saradnji sa KK Borac Banjaluka za naredne dvije sezone  2023/24 i 2024/25. Zvanično potpisivanje ugovora je upriličeno u utorak, 5. decembra, a tim povodom za KK Borac je organizovan i obilazak Pivare.

Iz Banjalučke pivare ističu da je košarka jedan od strateških odabira kompanije kada je u pitanju doprinos sportu i gradu Banjaluka. Nakon odličnih rezultata KK Borca u prethodnoj sezoni, Banjalučka pivara  nastavlja sa podrškom banjalučkog sporta obnavljanjem ugovora sa KK Borcem.

             „Drago nam je što su danas naši prijatelji iz KK Borac, nakon brojnih uspjeha, ponovo ovdje sa nama u Banjalučkoj pivari da ozvaničimo nastavak saradnje i u naredne dvije sezone koje predstoje. Svakako bismo iskoristili priliku da im čestitamo na osvajanju KUP-a Republike Srpske, kao i najboljem plasmanu u prvoj ligi BIH u posljednje dvije decenije, a želimo im mnogo sreće i sigurni smo da će nadmašiti rezultatska očekivanja“, izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

„Iz KK Borca su istakli da su ponosni što nastavljaju saradnju sa najvećim banjalučkim brendom Nektar pivom i da će im podrška i u narednom periodu omogućiti da budu još uspješniji u naredne dvije sezone,“ Mlan Đajić, predsjednik KK Borac.  

             Podsjećamo, Banjalučka pivara je tokom 2023. godine podržala: Fudbalski klub Borac Banja Luka, Košarkaški klub Borac Banja Luka, fudbalsku reprezentaciju Srbije, Run and more polumaraton u Banjoj Luci, Fudbalski klub Rekreativo Banja Luka, Nektar Futsal Derventa, 4Fallcon trka Banja Luka i mnoge druge sportske inicijative.

Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu,  nastaviće da zajedničkim djelovanjem rade na unaprijeđenju rada Kluba i na promociji košarke u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare