17. Maja 2023.

Neko usne, neko grudi, ali ne i ona

Izgled Kristine Radenković promenio se u odnosu na početak njene karijere, evo šta je sve korigovala na sebi

Jedno od najpoznatijih TV lica Kristina Radenković (42) oduvek je važila za prirodnu lepoticu. Kada nije pre kamerama voditeljka izbegava tešku šminku, a dobar izgled Kristina Radenković pre svega duguje genetici.

Međutim, kako vreme prolazi, sve se manje možemo uzdati u gene, pa mnogi potraže pomoć kod estetskih hirurga. Takav slučaj bio je i kod Kristine koja je priznala šta je korigovala na sebi.

– Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima – otkrila je voditeljka  jednom prilikom za “K1” i dodala:

 

– Hteli su da me “nafiluju” sa kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stavim toliko, nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo.

Budući da je godinama pratimo u brojnim emisijama koje je vodila na Javnom servisu, neminovno je da se izgled Kristine Radenković sa godinama promenio, a estetske korekcije koje je radila na sebi su svakako sa merom.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare