23. Maja 2024.

Nedavno se oženio, izgubio ćerku dok su ga pratili porodični problemi, prepoznajete li ga?

Fotografije nekad i sad najviše volimo jer najbolje možemo da vidimo koliko se neka javna ličnost promenila od onih najranijih dana.

Ovog puta u omiljenoj rubrici našao se jedan od naših najuspešnijih fudbalera koji je rođen u Beogradu, ali godinama živi daleko od Srbije. Ipak korene nije zaboravio i srpski dres nosi s ponosom.

 

Rođen je 16. novembra 1991. godine u srpskoj prestonici kao najstarije od troje dece koje imaju njegovi roditelji Nebojša i Olivera. Kako mu je otac takođe bio fudbaler, oni su se ubrzo preselili u holandski grad Bredu.

Prve fudbalske korake napravio je u Leotaru, dok je prvi profesionalni ugovor sa Fudbalskim klubom NAK Breda potpisao 2009. godine. Usledile su dve sezone u AZ Alkmaru, dve u Ajaksu i dve u Kini.

Sa Sportingom iz Lisabona, gde je bio na pozajmici, 2019. godine osvojio je Kup i Liga kup Portugalije. Od 2019. godine igra u Sevilji, sa kojom je do avgusta 2023. dva puta osvojio Ligu Evrope.

Za srpsku reprezentaciju igra od 2010. godine, a i njegov mlađi brat Dragi takođe se profesionalno bavi fudbalom u Španiji. Imaju i najmlađu sestru Vanju koja je teniserka.

Sada već verovatno pretpostavljate o kome je reč. U rubrici “Nekad i sad” ovog puta je Nemanja Gudelj, suprug popularne pevačice Anastasije Ražnatović.

Upravo ona je objavila njegove fotografije iz detinjstva koje su oduševile svakog. Nemanja je kao dečak bio smeđokos, pomalo buckast i dugokos. 

 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare