25. Septembra 2023.

Nećete moći da gledate do kraja: Amerikanac šokirao sposobnošću gutanja mačeva

Amerikanac Den Mejer je šokirao svojim učešćem u hrvatskom Supertalent šou, a žiri je ostavio u neverici.

Den Mejer je u ovom takmičenju pokazao svoju sposobnost gutanja mačeva, a svi koji su pogledali snimak, ostali su bez reči.

“Ma ne mogu ja to da gledam”, stoji u oppisu videa. Ni publika ni žiri nisu bili spremni na ono što sledi, a Den je nonšalantno zamolio članicu žiriija da izvuče mač iz njega.

Den je sa 40 godina prvi put video da neko guta mačeve, a nakon što je shvatio da ih na svetu ima oko deset njih, rešio je da savlada ovu veštinu. Vežbao je 12 sati dnevno pune četiri godine, a pre nego što je prvi put uspeo da proguta mač, imao je deset hiljada neuspešnih gutanja.

Ovim se bavi već 25 godina, u svojoj kolekciji ima 350 mačeva i drži 40 svetskih rekorda.

Na kraju nastupa otkrio je da su mu u posljednjih godinu dana dijagnosticirana dva tumora, što ga je dodatno potaknulo da živi svaki dan kao da mu je posljednji.

Ipak, nisu svi oduševljeni njegovim nastupom. Gledaoci u Hrvatskoj u komentarima na društvenim mrežama pisali su kako ovakav sadržaj nije primeren za termin emitovanja jer ga gledaju i deca te bi mogli da pokušaju da oponašaju ono što su videli, dok su neki komentarisali kako sigurno postoji određeni trik sa mačem i da to nije realno.

Šta vi mislite?

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare