13. Septembra 2023.

Ne, to nije hotel: Vila Ane i Vlada Divca jedna je od najluksuznijih u Beogradu 

Dom Vlada i Ane Divac je raskošan, ostaviće vas bez daha

Legendarni košarkaš Vlade Divacsa svojom suprugom Snežanom Anom Divac vlasnik je dve nekretnine. Jedna je u Beogradu, a druga u Americi gde provode najviše vremena.

Porodični dom Vlada i Ane Divac je velelepna zgrada, pa vam se na prvi pogled vrlo lako može učiniti da je u pitanju hotel.

U ovo luksuzno zdanje zavirili smo zahvaljujući društvenim mrežama, budući da je Ana veoma aktivna na Instagramu, gde često deli prelepe fotografije.

U domu Vlada i Ane Divac svaki komad nameštaja pažljivo je biran, a enterijerom preovlađuju crna i bela boja. Umetničke slike i dekorativne lampe daju posebnu draž ovom prostoru, a poseban šmek daju crno-bele pločice.

Ograda od kovanog gvožđa nalazi se u hodniku, gde supruga košarkaškog asa voli da se slika, ali velelepno zdanje poput ovog ima više instagramičnih kutaka.

Naime, Snežana je napravila čarobne fotografije u dnevnoj sobi gde smo u odrazu ogledala primetili klavir.

U domu Vlada i Ane Divac nalaze se masivni komadi nameštaja modernog dizajna.

Prostrani dnevni boravak gde su smeštena dva dvoseda teget i žute boje povezan je sa trpezarijom koja je ujedno i omiljena prostorija petočlane porodice koja kad god to obaveze dozvoljavaju rado boravi u punom sastavu.

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare