8. Decembra 2023.

Nasljednik Nintendo Switch konzole dolazi u dvije verzije

Nintendo Switch konzola bi uskoro mogla da dobije svog naslednika, ili naslednike.

Približava se trenutak kada bisno mogli da dobijemo više detalja o narednoj Nintendo Switch konzoli, pa u skladu s tim imamo sve veći broj glasina o novom modelu.

Još uvek nema zbaničnih detalja o datumu objave, ali različiti izvori ukazuju da noci Switch možemo da očekujemo tokom sledeće godine (ili za nekoliko meseci ili u drugoj polovini godine).

Ističe se da bi novi Switch, po karakteristikama hardvera, trebalo da bude konkurencija PlayStation 4 i narednoj generaciji Xbox konzola. To je očekivano, jer se Nintendo nikada nije fokusirao na hardver nego na zabavu igre koji stižu uz Switch.

Izvori sugerišu da Nintendo priprema dve verzije nove konzole. Tako će standaedni model biti jeftniji i imaće LCD ekran, dok će postojati i premijum model sa OLED ekranom.

Navodno, Nintendo je sa kompanijom Sharp dogovorio proizvodnju LCD ekrana, a sada je u priču ušao i Samsung koji bi trebalo da obezbedi OLED displeje.

Nema zvaničnih potvrda iz japanske kompanije o ovim navodima, ali kako je aktuelni Switch lansiran davne 2017. godine, jasno je da je objava novog Switch modela sve bliža.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare