Napravila dečku iznenađenje, a nije ni slutila šta on njoj zapravo priprema - BIGportal.ba
Ex Yu

Napravila dečku iznenađenje, a nije ni slutila šta on njoj zapravo priprema

Tamara Milutinović nije ni slutila da ne priprema jedina iznenađenje

Pevačica Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dragom – fudbaleru Darku Jevtiću, što je njega oduševilo. Međutim, te večeri tu nije bio kraj iznenađenjima.

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Foto: printscreen/ Instagram/ katarina grujić

Sve ove momente zabeležila je pevačica Katarina Grujić koja je sa svojim suprugom Markom Gobeljićem prisustvovala proslavi, a bila je i njena kuma Adreana Čekić.

– Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam! – napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

– Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana – rekla je Tamara.

Danas objavljeno

Mnogi se tome protive, ali ne Tijana Dapčević i njen muž: Mi tako radimo već 23 godine

Vanja A

Šta je Šerbedžija rekao na grobu Sonje Savić a šta mu je „najdivnija duša šapnula“

Vanja A

Unuka stiže, da li su Gagi i Anabela zakopali ratne sjekire?

Vanja A

Ostavite komentar