19. Juna 2023.

Najpoznatija loto djevojka šokirala priznanjem: Varala sam svoje muškarce, pa šta

Ipak, dodala je da joj smetaju napisi u medijima koji tvrde da je preljubnica. Suzana je kazala da je bila vjerna kada je voljela.

– Nisam baš sve varala, nekad mi se kosa digne na glavi kad vidim sve naslove. Ali što da radiš?! U redu, varala sam, pa šta, ali ne u toj mjeri da ispadam nevjernica ljuta. Kad sam voljela bila sam vjerna, kad sam izgarala od ljubavi, nije mi padalo na pamet da pogledam ni lijevo, ni desno, a možda je trebalo – izjavila je za srbijanske medije.

Otkrila je i kako je njen suprug Simeon reagirao kada je pročitao dio knjige koji se odnosi na nevjeru.

– Nije pročitao, vjerovatno je neko to učinio umjesto njega jer knjiga nije prevedena na engleski. Inače, Simica me je malo propitivao, kako ovo, kako ono… Što ću, takav mi je život bio! Koliko je bilo izazova, ja sam anđeo. Krila mi se ne vide.

Mančić, inače, ljubi grčkog biznismena Simeona Ockomosa već 23 godine. S njim uspješno održava brak na daljinu. Simeon, naime, živi u Grčkoj, dok voditeljica živi na relaciji Srbija-Grčka.

Nedavno je priznala i kako je bila u vezi s oženjenim muškarcem te je njegov brak završio zbog afere koju je imao s njom.

– Puno sam šutjela o svom životu, jer nešto treba ostati samo moje. Puno toga sam zaboravila, a i da sam htjela, ne bih mogla ispričati – rekla je popularna voditeljica i prisjetila se epizode iz svog ljubavnog života.

– Život mi je nudio razne stvari, neke sam i prihvatila, a dogodilo mi se sve što nisam željela. Tako sam rekla da ne želim oženjenog muškarca, ali dogodio mi se i taj oženjeni muškarac koji je bio stariji od mene. Znala sam da je oženjen kada sam ga upoznala i rekla sam mu: „Molim te, razvedi se, pa mi se onda javi.” Život nam donosi razne situacije i on je bio zauzet i šarmirao me, trudio se oko mene i ja sam razvela taj braka. Sad mi je žao što sam to učinila jer mi je on dao puno, a ja njemu ništa – rekla je.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare