20. Juna 2023.

Najpopularnija strimerka sa Twitcha otišla na drugu platformu da bi se brčkala u bazenu

Šokantni razvoj događaja! Najpopularnija strimerka na Twitchu odlučila je da se vrati golišavom streamingu iz bazena. Ali ne na Twitchu.

Da li se sećate one drame kad je strimerka Kejtlin “Amouranth” Siragusa otkrila da je udata i optužila je svog supruga da je tera da radi golišave strimove iz bazena?

E pa osam meseci nakon što se udaljila od supruga koji ju je ucenjivao, Amouranth je najavila povratak u bazen. Samo ne na Twitchu, koji joj je bio glavna platforma za njene sadržaje.

Amouranth će svoje prenose ubuduće imati na platformi Kick. Nije poznato koliko je koštao taj angažman i aranžman, ali Kick je u svega nekoliko dana uspeo da privuče dvoje najpopularnijih strimera – sada samo treba da se vidi da li će 9im se to ulaganje dugoročno isplatiti.

Kao i u slučaju xQc-a, kojem je Kick platio 70 miliona američkih dolara, odlazak Amouranth s Twitcha nastupio je u trenutku dok je platforma u turbulentnom odnosu sa svojim kreatorima sadržaja.

Sve više strimera preti Twitchu bojkotom zbog podele zarade i slova za monetizovanje strimova, za koje smatraju da nisu pošteni.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare