29. Aprila 2023.

Najljepšu ženu ostavio dečko riječima: “Plašim se da ćeš biti kao moja mama”

Ešli je stigla u zanimljivoj crnoj haljini koja je istakla njene obline, a nedavno je proglašena za najlepšu ženu na svetu po izboru magazina Maksim.

“Kraljica oblina, ona je dašak svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo da prihvatite svoje obline, već da prihvatite sebe onakvim kakvi jeste. Ešli je hodajuće umetničko delo. Da je Botičeli danas živ, bila bi njegova Venera”, tako je magazin opisao Ešli na svojim stranicama, a tradicionalno su objavili i listu 100 najlepših žena sveta iz raznih delatnosti.

Ešli je danas majka troje dece, i srećno je udata za svog supruga Džastinona, kojeg njena porodica dugo nije prihvatala zbog boje kože. Par se upoznao u crkvi i nije spavao do venčanja, jer su želeli da se prvo upoznaju. Godinu dana nakon prvog susreta, par je rekao sudbonosno ‘da’.

Ipak, život plus-sajz manekenke ranije i nije bio kako treba, ni poslovno ni privatno. Modna industrija nije htela da radi sa njom, jer je više volela mršave žene, a zbog depresije se ugojila 12 kilograma, što je njenom tadašnjem dečku smetalo.

“Moramo da raskinemo, neću da imam seks sa tobom. Bojim se da ćeš biti debela kao moja majka – opisala je manekenka njegove reči u svojim memoarima.”

Zbog majke nije odustajala, a danas je jedna od najtraženijih u svetu mode.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare