13. Februara 2023.

Najbolje reklame na Superboulu: Ben Aflek sa krofnama, Volter Vajt „krčka“ čips

Za neke je Superboul prilika da gledaju dva sjajna kluba kako se bore na terenu, drugima je prilika da se okupe sa voljenima i gledaju muzički spektakl na poluvremenu. Ima i onih koji jedva čekaju da vide tradicionalnu paradu najnovijih reklama.

Najveću pažnju, što se reklama tiče, izazvao je Ben Aflek kao radnik u restoranu svog omiljenog lanca brze hrane „Dankin donats“ (Dunkin Donuts).

I njegova supruga Dženifer Lopez se pojavljuje u reklami, prilazeći prozoru za naručivanje: „Šta radiš? Jel ovo radiš kada kažeš da ideš na posao?“

Aflekova ljubav prema „dankin“ krofnama dobro je poznata, a Oskarovac se može redovno videti kako nosi papirne kese sa sobom.

Umesto da „krčkaju“ met kô u Čistoj hemiji, Brajan Krenston, Aron Pol i Rejmond Kruz ovoga puta prave „Popkorners“ čips.

Pevačica Sara Maklahlan greškom daje utočište vuku u simpatičnoj reklami za „buš lajt“.

Jedna od boljih reklama na ovogodišnjem Superboulu bila je za seriju Poker Face.

„Pepsi“ je imao dve reklame, mada je mnogima bila draža ona sa Stivom Martinom, koji objašnjava sve tajne glumačkog zanata.

Alisija Silverstoun vratila se na ekrane kao Šer Horovic u reklami za japanski tehnološki konglomerat „Rakuten“.

Sem Adams i Kevin Garnet pojavili su se u odličnoj reklami za „boston lager“.

Filmski trejleri

Kao i proteklih godina, nekoliko filmskih studija odlučilo je da na Superboulu promoviše svoja predstojeća ostvarenja.

Brzina je u prvom planu za Fleša i novi nastavak Paklenih ulicaTransformersi su ponovo tu, a kada smo već kod povrataka, Harison Ford je uzeo bič u ruke i stavio šešir na glavu i ponovo se odaziva na ime Indijana Džons.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare