11. Juna 2024.

Nagrada za trud i rad: Sezonske ulaznice za „Akvanu“ najboljim učenicima osnovnih škola

Gradonačelnik Draško Stanivuković uručio je sezonske ulaznice za Vodeni park „Akvana“ najboljim učenicima banjalučkih osnovnih škola.

-Dolazi nam prelijepo vrijeme i ljeto, a naša omladina će i ovog puta uživati u Vodenom parku „Akvana“. Sada već tradicionalno dodjeljujemo besplatne sezonske karte za naše najuspješnije učenike osnovnih škola – poručio je gradonačelnik.

Istakavši da na ovaj način Grad želi da najbolje učenike nagradi za njihovu marljivost i trud, gradonačelnik je dodao da ovaj vid nagrade ima za cilj da ih ujedno podstakne da teže novim uspjesima.

-Na ovaj način želimo da našim najvrednijim đacima kažemo da je njihova Banja Luka vidjela i prepoznala njihov uspjeh i da ih podstaknemo da teže novim pobjedama –  kazao je on.

Gradonačelnik je podsjetio da se podrška svakako nastavlja i kroz besplatne udžbenike, besplatne mature, stipendije…

Direktor JP „Akvana“, Svetislav Lazić istakao je da je ponosan što se iz godine u godinu nastavlja ova dugogodišnja praksa u okviru koje najuspješniji učenici banjalučkih osnovnih škola dobijaju besplatne sezonske karte za Vodeni park.

– Iskreno se nadam da će naše đake poslužiti i lijepo vrijeme, te da će moći iskoristiti ove karte tokom cijelog ljeta odmoriti se i pripremiti za nove izazove koje donosi nova školska godina – rekao je Lazić.

Učenica generacije OŠ „Ivan Goran Kovačić“, Teodora Barac zahvalila se u ime svih nagrađenih, istakavši da je ova nagrada pokazatelj da je njihov trud uočen.

-Vjerujem da ćemo raspust provesti uživajući na Akvani, ali da ćemo nakon toga nastaviti nizati uspjehe – poručila je ona.

Učenik generacije OŠ „Stanko Rakita“, Dušan Pajić zahvalio je gradonačelniku i Gradu Banjoj Luci što su prepoznali trud i rad, te dodao da će već sutra iskoristiti vrijeme da uživa u Vodenom parku.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare