21. Septembra 2023.

Nadmašila sebe: Šakira u novoj pjesmi jezivim riječima proziva Pikeovog oca

Šakira je dospela u centar medijske pažnje nakon raskida sa fudbalerom Đerarom Pikeom, sa kojim je dobila dvojicu sinova.

Šakira i Pike su bili jedan od poznatijih parova na svetu, a sve je iznenadila vest o njihovom raskidu nakon deset godina veze. Nakon brojnih informacija, saznalo se da je fudbaler prevario pevačicu, a cela priča se nije na tome završila.

Pike je ubrzo otpočeo i vezu sa Klarom Čijom Marti, a Šakira je u međuvremenu počela da snima osvetničke pesme, i odjednom se publika podelila na one koji podržavaju nju i one koji su i dalje na njegovoj strani.

Posle međusobnih optuživanja, iznošenja prljavog veša i Šakirinih prozivki koje su uključivale i Pikeove roditelje, činilo se da se pevačica ipak povukla. Sve do sad.

Kolumbijska zvezda je objavila novu pesmu pod nazivom El Jefe (Šef), a stih koji je posvećen njenom svekru je privukao najviše pažnje.

“Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob”, glasi stih koji je ponovo pokrenuo lavinu komentara.

Pesma je za samo nekoliko sati sakupila milione pregleda.

Uzevši u obzir da je otac Đerara Pikea, biznismen i upravlja sinovim kompanijama – neki su povezali kontekst pesme s time te postavili pitanje je li moguće da Šakirin bivši svekar eksploatiše svoje radnike što navode stihovi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare