Nađeno tijelo dječaka koji je upao u more u Herceg Novom - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Nađeno tijelo dječaka koji je upao u more u Herceg Novom

Tijelo trinaestogodišnjeg N.V. pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku.

Potraga za dečakom trajala je osam dana.

Telo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga.

“Vijestima” je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obaveštenje da je u moru u blizini tog rta uočeno beživotno telo.

Ekipe su se, kako je rekao sagovornik “Vijesti”, odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.

Spasioci su tragali za dečakom
Spasioci su tragali za dečakom

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela “Plaža” u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Načelnik kriminalističke policije Herceg Novi Mitar Tadić kazao je za RTHN da je dežurnoj službi Centra bezbednosti prijavljeno da je trinaestogodišnjaka povukao talas prilikom fotografisanja.

(Vijesti)

Danas objavljeno

Petković: Nasilje Prištine nad Srbima najsnažniji argument da je ZSO neophodna

Vanja A

Sud odbio pritvor uhapšenim zbog sumnje na dječiju pornografiju

Vanja A

Patrijarh Kiril: Kijev progoni Crkvu jer to traže stranci

Vanja A

Ostavite komentar