6. Juna 2023.

Nađen krvavi nož pored sina (9) i majke (50) ubijenih u Pančevu, tužilaštvo naredilo obdukciju

G.A. B. (51) nožem je presudio sinu G. A. A. (9) i supruzi G. A. B. (50), pa se objesio.

Pored tijela sina i majke nađen je krvavi nož.

Tužilaštvo naredilo obdukciju tijela

Tužilac Višeg tužilaštva u Pančevu naredio je obdukciju.

– Dežurna zamjenica javnog tužioca je izašla na mjesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je da sudsko – medicinsku obdukciju tijela, analizu tkiva tijela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lijekova na bazi sedativa – kažu iz tužilaštva.

Kako dodaju, prikupljaju se i drugi dokazi potrebni radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, piše Telegraf.

Komšije u šoku

– Od noćas niko nije spavao. Policija je do jutros bila u njihovom stanu. Prošle godine su se doselili. Bili su fini i mirni. Nikada nismo čuli da su se svađali. U šoku smo – kaže jedan od komšija, a drugi dodaje:

– Ruska porodica je u Pančevu posljednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. On je bio hirurg, a ona pedijatar. Viđali smo ga kako se igrao sa sinom u dvorištu. Sa njima je živio njen sin iz prvog braka (18), ali je on prije nekoliko dana deportovan. Taj stan je njihov, kupili su ga prije dva mjeseca. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali – kaže komšija i dodaje:

– Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dijete ležali su na podu stana, dok se Rus objesio. Za sada nije poznato šta je prošlo po zlu pa se čovjek odlučio na ovakav jezivi čin, da presudi svojim najmilijima, a zatim izvrši samoubistvo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare