8. Augusta 2023.

Na Steamu se prodaje igra koja košta milion dolara

Na Steamu je osvanula zanimljiva cijena za igru koja je u “early access” fazi, a prvi put je objavljena ranije ove godine.

Spooky Men je co-op horor igra, koja je trenutno u ranoj fazi pristupa (early access), a na popularnoj Steam gejming platformi je trenutno izlistana po neverovatnoj ceni od milion dolara (tačnije 999.999 dolara i 99 centi).

Igru je razvio i objavio Bloody Bear studio, a prvi put je objavljena 9. maja ove godine. U prvoj objavi je izlistana po znatno razumnijoj ceni od 0,59$ u jednom trenutku.

Oni koji su tada isprobali igru uglavnom su joj dali negativnu ocenu, a od trenutka “povećanja” cene ukupna ocena je iz negativne poboljšana na pomešanu (“mixed”). Najveći broj novih ocena i recenzija je pozitivan, ali su te recenzije više šaljive i odnose se na duhovitost izdavača da igru izlista po ceni od milion dolara.

Prema brojnim korisnicima sa Reddita, izdavač deli besplatne kopije igre preko Discorda, što pokazuje kako određeni broj igrača ima pristup naslovu uprkos smešnoj ceni.

Nedavno je na Steamu igra The Hidden and Unknown ponuđena po ceni od 1.999,90 dolara što je bila najviša cena za neku igru u tom trenutku. Ovaj naslov je i sada izlistan po pomenutoj cei, ali cenu za Spooky Men teško da će neko prevazići. Sem ukoliko developeri ne budu počeli sa utrkivanjem ko može da bude “vickastiji”.

Spooky Men je PC igra, a Steam stranicu naslova možete videti ovde.

Izmena: U međuvremenu, cena igre je korigovana na 194,99 dolara/evra.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare