19. Marta 2023.

Na “Srpska open” stižu velika imena! Milinović: Najveći sportski događaj u istoriji Srpske

“Sve naše institucije, sa Vladom i predsjednikom na čelu, dale su na tom planu bezrezervnu podršku. Ovo je ogroman projekat i u završnoj smo fazi da bi turnir počeo onako kako je planirano”, rekao je Milinović koji je sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom danas posjetio mjesto izgradnje teniskih terena u Parku Mladen Stojanović.

On je Dodiku zahvalio za svesrdnu podršku i prepoznavanje ovog važnog sportskog događaja za Srpsku, te izrazio nadu da će svi uživati u tenisu.

Milinović je rekao da vlada ogromno interesovanje za kupovinu karata koje bi trebale biti u prodaji početkom aprila i preporučio svima da je najsigurnije da ih kupuju onlajn.

U Parku Mladen Stojanović u toku je izgradnja sportskog terena za potrebe teniskog turnira “Srpska open” koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila.

Najveći objekat koji se gradi je centralni teren koji može da primi 6.000 gledalaca, a osim ovog, biće spremna još dva terena za mečeve na turniru, kao i šest terena za trening.

Na najvećem teniskom turniru u Republici Srpskoj iz serije 250 nastupiće teniseri iz vrha ATP liste, predvođeni Đokovićem.

Blportal.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare