10. Jula 2023.

MVCagiva otkrila Crazy Weekend skuter

Predstavljamo MVCagiva Crazy Weekend 150 Adventure Scooter – privlačan dodatak tržištu avanturističkih skutera u Kini.

Ovaj jedinstveni dvotočkaš, koji potiče iz novoosnovanog brenda MVCagiva, nudi intrigantnu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Međutim, iako ime brenda liči na dve italijanske kompanije – MV Agusta i Cagiva – nema nikakve veze s njima.

Sa avanturističkim skuterima koji postaju sve popularniji u Kini, Crazy Weekend 150 se ističe svojim robusnim dizajnom i neospornim šarmom. Uz ime koje na prvu loptu privlači pažnju, sličnost sa Hondinim modelima X-ADV, ADV150 i ADV160 je još teže ignorisati.

Crazy Weekend 150 pokreće jednocilindarski, vodom hlađeni motor od 150 kubika koji donosi 16,4 KS i 14 Nm obrtnog momenta. Snaga se prenosi na zadnji točak preko CVT menjača.

Impresivno, Crazy Weekend 150 dolazi s pregršt  funkcija, uključujući LED osvetljenje, dvokanalni ABS, živopisnu TFT tablu u punoj boji, start bez ključa, podesivo vetrobransko staklo i kameru okrenutu napred.

Skuter je dostupan u dve konfiguracije, sa osnovnim modelom po ceni od 1.900 evra i verzijom sa dodacima, koja košta nešto preko 2.000 evra.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare