13. Februara 2023.

Muslin podržao Vidića: Aposlutno je ekonomski nezavisan

Vidić je pre nekoliko dana objavio svoju kandidaturu za izbore zakazane 14. marta, na kojima će mu protivkandidat biti bivši ministar Branislav Nedimović.

Muslin je javno podržao svog bivšeg kapitena iz Crvene zvezde istakavši da čak i da se nije kandidovao, da bi ga trebalo zamoliti da preuzme tu funkciju.

“Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. mara”, rekao je Muslin za “Večernje novosti”.

Čovek koji je sa reprezentacijom izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, a onda sklonjen sa te pozicije jer se s njegovim odlukama nije slagalo tadašnje rukovodstvo FSS, obrazložio je svoju podršku Vidiću.

“Svako ko je danas dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi”.

Vidić dobija podršku brojnih bivših igrača i sadašnjih trenera, a posebno se ističu partizanovci poput Gordana Petrića i Aleksandra Stanojevića.

“Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Aposlutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala“,
 zaključio je Muslin.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare