19. Jula 2023.

Muškarci stariji od 40 godina posebno se “pale” na ove dvije stvari u krevetu

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dve stvari – verovatno ćete se iznenaditi kada vidite koje. S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentisanja – što je s jedne strane i logično.

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Šta to uzbuđuje sredovečne muškarce? Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, ispred oralnog seksa.

Zatim na listi sledi normalan seks, a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje.

Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetima i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

FOTO: Pixabay

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare