22. Maja 2023.

Muškarac koji je godinama tvrdio da je sin Alena Delona pronađen mrtav: Istraga u toku

Muškarac koji je dugo tvrdio da je sin francuske filmske zvezde Alena Delona pronađen je mrtav u subotu u Parizu, saopštili su tužioci.

Naime, on je tvrdio da je Alenov sin iz veze sa kultnom nemačkom pevačicom Nikom.

Telo Arija Bulonja, 60-godišnjeg fotografa, otkriveno je u njegovoj kući u prestonici, saopštile su vlasti, a istraga o uzroku smrti je u toku.

Još jedna osoba je u policijskom pritvoru pod optužbom da nije pružila pomoć licu u opasnosti, rekao je tužilac, potvrđujući ranije izveštaje u lokalnim novinama.

Francuske vlasti su takođe saopštile da je Bulonja hemiplegičan, stanje koje može ostaviti osobu delimično paralizovanu.

On je godinama tvrdio da je sin slavnog glumca.

Delon, koji je imao kratku aferu sa nemačkom pevačicom šezdesetih godina, negirao je da je on otac, iako je Arija odgajala Delonova majka Edit Bulonj, koja ga je zvanično usvojila zajedno sa svojim mužem.

Bulonj je opisao svoj haotičan život u knjizi iz 2001. „Ljubav nikad ne zaboravlja“.

Pridružio se svojoj majci Niko na muzičkim turnejama i pojavio se u nekoliko filmova kao tinejdžer, uranjajući u svet droge i, kako je nazvao, „umetničke zemlje čuda“ koja ga je vodila širom sveta.

Nakon što je Niko umrla 1988., on je proveo neko vreme na rehabilitaciji i bio je na psihijatrijskom lečenju.

Bulonj je ranije podneo zahtev za priznavanje očinstva u Francuskoj, ali je odbijen jer je Delon zvanično stanovnik Švajcarske. Žalba na odluku je bila u toku.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare