30. Marta 2023.

Munje opet: Sukob i približavanje generacija iks i zed

Dobru zabavu obećava ista autorska ekipa.

Prošlo je više od dve decenije, a u životima junaka prvih Munja – večitih sanjara Popa i Mareta – sve je isto osim godina i nove muzike koja vlada svetom.

acijske priče. Dobru zabavu obećava ista autorska ekipa.

Prošlo je više od dve decenije, a u životima junaka prvih Munja – večitih sanjara Popa i Mareta – sve je isto osim godina i nove muzike koja vlada svetom.Pripremila Sandra Perović

Iako stariji, mladi su duhom, a najviše je profitirao najsnalažljiviji Gojko, koji određuje ukus mladih.

Pojačanje su novi akteri duhovite priče, pa su nove Munje film o dve generacije.

„To je jedna od najvažnijih tema filma, to je sukob i pokušaj približavanja dve generacije – generacija iks i generacija zed. Pritom to nisu susedne generacije, već između njih postoji cela jedna generacija, to su milenijalci, znači oni su mnogo udaljeni”, izjavio je reditelj Radivoje Raša Andrić.

Film Munje opet svojevrstan je direktan i indirektan omaž Nebojši Glogovcu i upečatljivom liku policajca.

Način pripovedanja nije promenjen – događaji se brzo nižu i nadovezuju na prvi film.

„Tako je napisano, Mare je odustao od muzike, malo je i defetista, neće to da radi, raditi i baviti se tom vrstom muzikom ovde nije lako, pogotovo sa pedeset godina, graditi karijeru, to je nemoguće”, rekao je glumac Boris Milivojević.

„Jedino što se kod Kate promenilo je što je sazrela, što je i normalno za 20 i kusur godina, njene karakterne osobine i sve drugo je ostalo isto, što će publika imati prilike i da vidi”, kaže glumica Maja Mandžuka.

Novo putovanje i novi doživaljaji plejade zanimljivih junaka, uobličenih u film Munje opet, imaju potencijal za novi bioskopski uspeh.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare