25. Maja 2023.

Mundo Deportivo: Kalinić ipak ide iz Barselone, Zvezda vreba

Nikola Kalinić ponovo u Crvenoj zvezdi? Vest koju je plasirao dobro obavešteni košarkaški novinar Hristos Harpidis vrlo brzo je demantovao menadžer ovog košarkaša, Aleksandar Rašković.

Nešto kasnije oglasio se i sam Kalinić, činilo se tada da nema prostora za dogovor sa Crvenom zvezdom, sa kojom je reprezentativac Srbije ostvarivao velike uspehe.

“Povratak u Zvezdu? Ne da ja znam. Možda oni znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor sa Barselonom na još jednu sezonu. Mnogo puta sam rekao da ne znam zašto bi se to menjalo, ali niko ne sluša”, rekao je Nikola Kalinić za Basketnjuz.

Ipak, o Kalinićevom odlasku iz Barselone pisao je i uvek dobro obavešteni Mundo Deportivo.

„Nikola Kalinić je na izlaznim vratima u Barseloni. Srbin ima još godinu dana ugovora, ali Crvena zvezda je prilično zainteresovana za njegov povratak. Zbog finansijske situacije, Barselona bi mogla da otvori vrata Kaliniću“, piše između ostalog u tekstu španskog lista.

Nema dileme da će Kalinić, ukoliko ipak ne ostane u Barseloni. imati brojne ponude evroligaških klubova. Takođe, u tom slučaju nema dileme da će među zainteresovanima biti i Crvena zvezda. Gde ima dima, ima i vatre…

Sportklub.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare