12. Aprila 2024.

Muk u Zlotu: Policija na novim lokacijama

Uprkos svakodnevnim naporima pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova telo ubijene Danke Ilić (2) iz Banjskog Polja, kod Bora, nije pronađeno ni posle sedmog dana potrage.

Juče je sahranjen D. D., brat optuženog za ubistvo D.D., koji je preminuo u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog sumnje da je bratu pomogao da premesti telo devojčice.

Na sahranu mu nisu došli ni otac, koji se u pritvoru nalazi zbog sumnje da je bio saučesnik, ni brat, glavni osumnjičeni koji radi u JKP “Vodovod” i koji je priznao ubistvo.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić (2) iz Bora traje već danima, a kako “Blic” saznaje, sada se proveravaju svi šahtovi i rezervoari koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo D.D.i S. J. radili u JKP “Vodovod” i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

U selu Zlot zavladala je sablasna tišina, a meštani su se pozatvarali u kuće. Od 26. marta, kada je nestala Danka Ilić, a i kasnije kada se saznalo da je svirepo ubijena, Borom i okolnim selima vlada muk. Zbog toga, diskoteke u Boru su za vikend bile zatvorene, a i građani su otkazivali privatne proslave u znak solidarnosti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare