22. Marta 2023.

“Može se reći da mi je srce zarobljeno”: Tanja Savić o misterioznom dečku

Pevačica Tanja Savić ne krije da ponekad ima problem sa kašnjenjem, te je i na snimanje emisije “Nikad nije kasno” došla među poslednjima, pa je pripadnicima sedme sile priznala:

– Obično je to 10-15 minuta, ali danas sam baš preterala, dešava mi se i to. Ne mogu da se vadim na decu, ali frizer, beogradska gužva, deca, obaveze…

Leto se uveliko bliži, a Tanja redovno trenira. Ipak priznaje da nekada ne može da odoli kaloričnoj hrani

– Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome – istakla je.

Nedavno je pevačica izjavila da joj je žao Ane Nikolić, a kako se koleginice međusobno ne prate na Instagramu, novinare je zanimalo da li su u svađi:

– Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala – bila je potpuno iskrena.

Na kraju se dotakla i svog ljubavnog života, pa priznala da je njeno srce osvojeno:

– Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega – otkrila je Tanja, pa dodala da se o njenim izborima i ljubavnom životu piše i priča javno.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare