1. Decembra 2023.

Motorola telefoni dobijaju važno unaprijeđenje kamere

Funkcija Google Photos Auto Enhance koju dobijaju Motorola telefoni donosi unapređenje kamere jer poboljšava boje i osvjetljenje fotografija koje korisnici prave

Više od 93 posto korisnika Motorola telefona koriste kamera aplikaciju kako bi pravili fotografije bez korišćenja dodatnih podešavanja ili opcija za modifikovanje slika. Zbog toga pojedini Motorola telefoni dobijaju Google Photos Auto Enhance algoritam za unapređenje kamere.

Sa tim na umu, Motorola je odlučila da doda pomenuti algoritam svom softveru kamere na novim Motorola Edge 40 Neo i Motorola g84 5G modelima.

Motorola telefoni dobijaju važno unapređenje kamere

Korisnici sada mogu da odaberu Auto Enhance opciju unutar korisničkog interfejsa kamere kako bi unapredili boje i osvetljenje fotografije nakon što je načine. Kada se Auto Enhance opcija iskoristi, algoritam baziran na veštačkoj inteligenciji podešava ključne komponente svake slike, pažljivo analizirajući fotografiju kako bi automatski poboljšala balans bele boje, ekspoziciju, senke, kontrast, zasićenje i brojne druge aspekte.

Motorola Edge 40 Neo

Efekat Google photos Auto Enhance opcije je suptilan, ali u velikoj meri doprinosi kvalitetu fotografije. Samo procesuiranje dešava se automatski u pozadini, kako korisnici ne bi morali da brinu da će zbog aktiviranja ovog podešavanja propustiti neki važan trenutak.

Motorola telefoni dobijaju važno unapređenje kamere

Pored ovoga, pametni Motorola telefoni koriste Google Photos kao primarnu aplikaciju za sve fotografije i video snimke, i samim tim one se automatski organizuju – tako da se lako mogu pretraživati na osnovu određenih parametara kao što su ljudi, mesta i stvari koje se na njima nalaze, Na ovaj način, korisnici uvek mogu da lako pronađu određene uspomene i podele ih sa svetom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare