19. Jula 2023.

Monterey 278SS – Šampion klase

Pred vama je raskošni gliser brz poput munje, beskrajno uzbudljivih karakteristika i prepoznatljivog Monterey stila. On nosi oznaku 278 Super Sport

Monterey je kreirao model za uzbudljiv dan na vodi proveden u brojnim aktivnostima sa porodicom i prijateljima. Bilo da je u pitanju vejkbording, skijanje na vodi, sunčanje ili samo uživanje u plovidbi, ovaj brod pružiće vam zabavu sa stilom.

Prostor glisera 278SS odlično je organizovan i omogućava putnicima komfor i brojne pogodnosti za pakovanje. Posebno je interesantan integrisani dizajn sunčališta i produžene krmene platforme koji stvara osećaj većeg plovila, obezbeđujući više prostora za prepuštanje sunčevim zracima. Prednost platforme je i njena visina, te možete sedeti na njoj kvaseći noge bez bojazni da će vas zapljusnuti talas. Malo iznad smeštena je krmena klupa koja će zahvaljujući svojoj moći transformisanja odgovoriti na svaku vašu potrebu.

Da je ovo gliser sa vrhunskim smeštajnim kapacitetima uveriće vas i raspored sedišta u kokpitu, gde se udobno može smestiti osam osoba. Na pramcu se takođe nalazi prijatan prostor za sedenje i druženje. Do pramca se dolazi otvaranjem vetrobranskog stakla modernog dizajna, koje će vas potpuno zaštititi od vetra pri glisiranju. Posebna pogodnost glisera Monterey 278SS predstavlja odeljak koji se može koristiti kao svlačionica i tuš kabina, što je vrlo korisno prilikom dužeg boravku na vodi.

Ipak, glavna karakteristika koja izdvaja ovaj moćni gliser od svoje klase jeste impresivno ubrzanje i agilnost koji ga svrstavaju među najbolje glisere za sportske aktivnosti, pri čemu je ostalim članovima posade zagarantovana ugodna vožnja.

SPECIFIKACIJE
Dužina preko svega: 8.13 m
Širina preko svega: 2.59 m
Kapacitet rezervoara za gorivo: 303 l
Kapacitet rezervoara za vodu: 57 l
Kapacitet rezervoara za otpadnu tečnost: 42 l
Maksimalna snaga motora: 430 KS

Savršena kombinacija komfora velike jahte i uzbuđenja karakterističnog za manji brod zasluženo je izdvojila Monterey 278SS kao šampiona klase.

Nautica-preset.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare