30. Aprila 2023.

Moka Slavnić (73) i Tamara Nikezić (48): Romansa je počela sa prvim susretom, ljubav je planula

Kad ga je operska pevačica Tamara Nikezić (48) pozvala i predložila da se upoznaju, košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić (73) predosetio je da se dešava nešto značajno u njegovom životu.

Iako poslednjih deset meseci živi u bolnici gde sanira neurološki problem sa stopalom i samo vikende provodi kod kuće, pristao je iz prve. Videli su se iste večeri i otpočeli strasnu romansu.

– Iako je kod mene došla u trenerci i patikama, graciozna, intrigantna i atraktivna, kakva jeste, Tamara me je osvojila odmah. Nisam imao vremena da razmišljam, jednostavno sam osetio da mi je potrebna. Imam utisak kao da sam osvojio premiju na lotu – priznaje Slavnić.

Tamara je odranije znala ko je Moka. Gledajući emisiju “Sto pitanja” u kojoj je gostovao, toliko se oduševila njegovim nastupom da je rekla sebi: “Ovaj će biti moj ili božji.”

– Svideli su mi se njegov temperament, ekspresivan nastup i borbeni stav. Nedostajala mi je ta muška figura, dugo sam bila sama. U Moki sam našla svoju drugu polovinu.

Zoran Moka Slavnić veliki je emotivac

Slavni košarkaš ističe da njihova ljubav, koja intrigira mnoge zbog razlike u godinama, ima prednost u odnosu na njegove prethodne veze.

– Ostvareni smo u svojim profesijama, ja sam bivši sa zavidnom karijerom, a ona je aktuelna. Prvi put sam u senci, i to sa velikim zadovoljstvom, i te kako mi prija. Veliki sam emotivac i vezujem se u startu. Mi smo toliko iskreni da smo se potpuno otvorili, malo toga ne znamo jedno o drugome.

Pošto je pre dve godine okončao prethodnu vezu, priželjkivao je da mu se dogodi nova.

– Oboje smo vrlo vatreni, nema kalkulacija ni ljubomore. Jedva čekam vikend, pošto me iz bolnice puštaju petkom, da provodimo vreme zajedno, a preko nedelje mi Tamara dolazi u posetu svakog dana.

Za mesec dana, koliko su zajedno, Zoran je upoznao Tamarine prijatelje i majku, i svi oni su jednoglasni. Poručili su joj da ne zezne ovu vezu, a mama ju je upozorila da se ne ponaša kao partizanka…

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare