26. Februara 2024.

Mirka Vasiljević Vujadinu oprostila prevaru? Evo kako ga je pravdala

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića privlači dosta pažnje

Odnos Mirke VasiljevićVujadina Savića često je pod lupom javnosti. Budući da su vezu započeli kao jako mladi i da su ubrzo postali roditelji Mirka se maksimalno posvetila deci i noćne izlaske sasvim ostavila po strani.

S druge strane ne može se isto reći za njenog nevenčanog supruga koji je u više navrata uslikan u noćnom provodu, a svojevremeno je bio isuviše prisan sa jednom ženskom osobom.

 

Mirka je Vujadinu sve to oprostila.

– On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob.

Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj… Vežbalo se – rekla je Mirka u emisiji “Amidži šou”.

Glumica tvrdi da je nije pogodila fotografija na kojoj je Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

Na odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ne utiče njegov noćni život, kako je sama nedavno otkrila.

 

– Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne – izjavila je glumica.

Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo – rekla je glumica za “Blic” i tada istakla kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam.

Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare