31. Marta 2023.

Mirka Vasiljević o odluci svoje ćerke: “U početku su se Dušan i Vujadin protivili”

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već četrnaest godina uživaju u ljubavi. Ponosni su roditelji četvoro dece – Andreja, Mihajla, Adrijane i Anike. Adrijana će ove godine proslaviti 10. rođendan, a zanimljivo je da već sad pokazuje interesovanje i talenat za fudbal.

Nasledila je gene svog dede i oca, a krenula je i na treninge:

Ona je fudbal počela da igra sa braćom po kući. Odrasla je uz oca i dedu fudbalere i dva brata, od samog početka je okružena loptama. U početku su se Vujadin i Dušan protivili njenim željama da igra fudbal, smatrali su da su neke druge stvari za devojčicu. Kada su tata i deda popustili, njenoj sreći nije bilo kraja. Rado ide na treninge. Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica.Ako se opredeli za ovaj sport, mi joj nećemo stajati na putu. Bićemo uz nju kao naši roditelji uz nas u našim počecima”, izjavila je svojevremeno glumica za “Informer”.

Nije mi drago, ja ne volim ženski fudbal. Fudbal je zavolela zbog braće. Ovo je verovatno samo faza, ona je samo dete. Ne verujem da će joj fudbal dugo biti aktuelan“, priznao je jednom prilikom kako prenose domaći mediji.

Na pitanje da li bi svoju unuku voleo da vidi u Zvezdinom dresu, kratko je odgovorio:

“Uopšte ne razmišljam o tome.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare