18. Aprila 2023.

Mira Škorić odbila da snimi veliki hit: Čuvena numera pripala je Ceci

Karijera Mire Škorić blistala je jedno vreme, a pevačica se onda povukla.

Mira je devedesetih godina važila za jednu od najpopulanijih pevačica. Kako kaže grešku u karijeri je napravila 1993. godine kada je odbila čuvenu pesmu. ž

– Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću sa pesmama. Zlaja Timotić je bio taj koji se mešao u sve, čak i u tekstove, a Vesna Petković je bila ona koja me je ubedila da mnoge pesme jednostavno moram da otpevam. Neke sam i propustila, na primer, meni je ponuđena Cecina “Kukavica” i još mnogo pesama koje su posle otpevali drugi izvođači. Nije mi žao što je nisam snimila, jer ju je Ceca otpevala fantastično. “Kukavicu” danas pevam stalno na nastupima i vole je ljudi – otkrila je pevačica u emisiji “Iz profila” i dodala da se dobra pesma uvek prepozna i traje za razliku od današnjih:

 Vraćaju se stare pesme što me posebno raduje, mislim na stare numere Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i dr. Ja iskreno često pevam Cecine i Zoričine pesme. Na nastupima volim da pevam pesme mojih kolega, nisam neko ko forsira samo svoje. I dopada mi se što publika prepoznaje kvalitet i što ne sluša instant pesme  – bila je iskrena pevačica. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare