12. Jula 2023.

Mira Škorić: Mislili su da nema ništa od mene

Zdravstveno stanje Mire Škorić ozbiljno je prije više od 15 godina narušio rak štitne žlezde. Borbu za ozdravljenje vodila je dugih 15 godina, a prije tri godine, konačno je iz svega izašla kao pobjednik. Ona je ispričala vrlo detaljno kako je lično to doživjela i kroz šta je sve morala da prođe, svjesna da je za nju otpočeo novi život:

“Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost”, ispričala je Mira.

Pjevačica je potom otkrila i detalje kako je sve to izgledalo.

“Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno”, iskrena je pjevačica, a prenosi Stori.

Ona je otkrila i kako je saznala da se našla na udaru teškog oboljenja.

“Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice”, prisjetila se pjevačica.

Zdravstveno stanje Mire Škorić nije bio jedini teret sa kojim se u tom periodu nosila. Kako je istakla svojevremeno u razgovoru za “Alo!” najteže su joj padali sažaljenje drugih i neistiniti napisi o njenom povlačenju.

“Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam… “, rekla je Mira, a potom objasnila zašto ne želi toga da se prisjeća:

“Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to”.

Pjevačica je ispričala i da su se mnogi njeni prijatelji predali u tim trenucima.

“Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala”, rekla je Mira tada.

Ona je uprkos svemu smogla snage i čvrsto rešila da pobijedi bolest.

“Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest”, priznala je Mira koja je sve vrijeme imala vjeru u sebe i svoju pobjedu, koju je na kraju i ostvarila.

“Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali”, zaključila je pjevačica.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare