8. Augusta 2023.

Mina Kostić objelodanila koja pjevačica joj je pomogla na početku karijere

Pjevačica Mina Kostić, prije par godine je ispričala anegdotu sa početka njene karijere. Istakla je kako jako poštuje Vesnu Zmijanac, a potom ispričala kako su se upoznale.

“Moram da vam kažem da mi je Vesna jedna od omiljenih pevačica, a sad ću vam otkriti jednu tajnu. Pevala sam u Švajcarskoj od 1997. do 2000. godine, ’99. je u Srbiji bio rat i tu su dolazili svi pevači da gostuju u čuvenoj diskoteci. Vesna je tada gostovala i ja sam uzela da pevam i ona je sela, pitala me ‘Odakle sam’, ja sam rekla ‘Iz Beograda’ i ona je ceo honorar meni dala i dala mi je jednu pesmu Grešniče koja je završila na mom albumu“ ispričala je Mina, koja je tada gostovala u emisiji “Amig Show”, upravo sa Vesnom.

Zmijančeva se takođe prisjetila ove situacije.

“Ja sam sletela u Cirih i po mene niko nije došao. Trebalo je da idem u jedan hotel, ne pitajte šta je bilo, haos. Znala sam da ona peva u toj diskoteci i kažem dajte mi honorar od onog datuma što treba da radim i ja sam njoj dala, ona peva ubija”, rekla je Vesna u pomenutoj emisiji, prenosili su mediji.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare